AZ EDZÉS MENETE

  1. Edzés előtt javasoljuk fogyaszd el a Multi Hyptonic energia italt, hogy az edzést minél intenzívebben tudd végrehajtani (az edzés ára tartalmazza).
  2. Edzéshez fel kell venni a pamut edző ruhát. Erre higiéniai okokból van szükség, valamint azért, hogy az elektródák ne érintkezzen közvetlenül a bőröddel. Az edző ruha alatt nem lehet semmilyen fehérnemű! Nőknél esetleg pamut tanga megengedett.
  3. A pamut ruhára a személyi edző felcsatolja az benedvesített elektróda öveket valamint a speciális mellényt.
  4. Az edzés megkezdésével az edző beállítja a kiinduló edzés intenzitást. Az EMS multi-edző készülék mozgás nélkül is edzi az izmaidat, de a személyi edző által mutatott speciális mozdulatok végrehajtása a különböző izomcsoportok még jobb és pontosabb megterhelését eredményezi, és így azok fejlődését még jobban elősegíti.
  5. A 15 perc letelte után 5 perc Body Relax, kezelés következik, ami segíti a regenerálódást az ellazulást az intenzív edzés után.
  6. Edzés után javasoljuk fogyaszd el a fehérje shaket, ami nagyban elősegíti az izmok
    regenerálódását és fejlődését (az edzés ára tartalmazza).

A sikeres cellulit, narancsbőr kezelés lényege, hogy az EMS multi-edző készülék nagymértékben fokozza a vér és nyirokrendszert, aktiválja az izomzatot és a kötőszöveteket, így gondoskodik a méreganyagok, lerakódások elszállításáról. A felgyorsult anyagcsere és a nyirokrendszer megfelelő működése a méreg anyagok, salakanyagok gyors csökkenése a cellullit, cellulitsz vagy narancsbőr néven ismert esztétikai hiba gyors és látványos csökkenéséhez akár megszűnéséhez is vezet. A Cellulit, cellulitisz, narancsbőr kezelés közben egy rezegtető hatást lehet érezni, melyet az izom összehúzódások okoznak.

Edzőink
Karvalics Kitti

Fekete Mercédesz

Just You Alakformáló stúdió Időpont egyeztetés
Budapest V. kerület Október 6. utca 22.