EMS TECHNOLÓGIA

EMS technológiák (elektromos izomstimuláció): A tapasztalatok, vélemények alapján a piacon lévő EMS technológiával működő edzések közül a Speedfitness a leghatékonyabb. Amennyiben részt vettél már más elektromos izomstimulációs edzésen és nem tartottad elég hatékonynak és eredményesnek, akkor próbáld ki a Speedfitnesst (védett márka).

Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, hanem a szabadidős sportok területén is széles körben elterjedt, mivel mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor- mindannyiunk számára fontos- cél elérésében.

EMS technológia (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció)
Az EMS készülékek legújabb generációja, így a Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. A Speedfitness garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!
Innovatív működés.

Ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a Speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével is erősíthetjük a hatást, vagy kardiogéppel is kombinálhatjuk a kívánt 20 perces edzésprogramot.

Intenzitásban és mennyiségben nincs határ – csakis a saját teherbíró képességünk!
Rövid időn belül látható és érezhető sikereket fogsz elérni: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása.
Jól hangzik? Az is!

Az idő ma már luxus. A szabad idő értékes. Túl értékes ahhoz, hogy megerőltető, időpazarló és nem hatékony tréninggel töltsük. A Speedfitness kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés utáni vágyat, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 2x 20 perc ráfordítással elérheted céljaidat, így néhány héten belül láthatod és érezheted az eredményeket.

speedfitness_

Just You Alakformáló stúdió Időpont egyeztetés
Budapest V. kerület Kossuth tér, Vértanuk tere 1.