InfrasimX

PRÓBA ALKALOM 1 990 Ft

Az INFRASLIM X lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerre használja ki a nagy hatásfokú kardió edzés és az infravörös sugárzás keltette hőenergia előnyeit egy kényelmes gerinc kímélő fekvő biciklizés közben. A mélyre hatoló infrasugarak erejével tágítja az ereket, serkenti a keringést, így a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetből, és a zsírbontás is azonnal megkezdődik. A vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt. A kollagén terápia a bőrszövet rugalmasságát javítja. Kíméletes az ízületeknek.

Az InfraSlimX egyedülálló funkciókat is tartalmaz mint az oxigénterápia és az ózonterápia.

83201829_477667259842488_5447198650901987328_n
319a6b58175c8348e5b537a311344d30_XL

INFRASLIMX ELŐNYEI:

 • Gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz redukciót
 • Gyorsítja a nyirokfolyamatokat, vérkeringést
 • Fokozza az anyagcserét
 • Kezelésenként 800-1500 kalóriát éget el
 • Jobb alvást biztosít
 • Ízület kímélő
 • Vízhajtó hatású
 • Közérzet javító
 • Segíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait
 • Étvágyfékező hatású
 • Fokozza a test energiáját és egyensúlyát
 • Tisztítja és fertőtleníti a testet és a bőrt
 • Növeli a vitális energiát
 • Csökkenti a stressz-tüneteket

InfraSlimX JELLEMZŐI:

AROMATERÁPIA:

Fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, regenerálja a sérült szöveteket

Az Infraslimx hatékonyságához nagyban hozzájárul az aromaterápia stressz-csökkentő és harmonizáló hatása. A vízzel hígított illóolaj a kezelőtérbe permetezve azonnal elpárolog, és a légzés útján, illetve a bőr pórusain át jut a szervezetbe. Miközben a mélyre hatoló infrasugarak serkentik a keringést, és fokozzák a sejtanyagcserét és méregtelenítést, az aromaterápia nem csak támogatja ezeket a jótékony folyamatokat, de segít a jó közérzet elérésében.
Az INFRASLIM X amellett, hogy az alakformálás könnyű és hatékony módját biztosítja a felhasználók számára, mindennapi stressz levezetésére is tökéletesen alkalmas, így az edzés és egészségmegőrző kezelés előnyeit a kikapcsolódás és feltöltődés élményével egészíti ki.

INFRASUGÁR:

Elősegíti a gyors testsúly csökkentést, beindítja a szervezet méregtelenítő folyamatait

Rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, megkímélve az ízületeket. Javítja az agy és az immunrendszer működését, fokozza a fizikai erőnlétet és teljesítőképességet. Az  készüléken belül a felhasználó lába alatt van két infrapanel, amely alulról melegíti a combokat, és egy felső panel, amely a hasat és a combokat felülről melegíti, így a lehető legnagyobb felületen fejti ki jótékony hatását.

VÁKUUM:

A vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza a kötőszöveti rostok rugalmasságát.

PIHENTETŐ PÁRNÁZAT:

Az InfraSlimX ergonómiailag kialakított gerincet kímélő bőr háttámlával van ellátva.

SZTEREÓ HANGRENDSZER:

A kezelés közbeni zenehallgatás tovább fokozza az élvezeteket, amelyet Bluetooth csatlakozó segítségével egyénileg választhatja ki a vendég.

KOLLAGÉN FÉNY:

Fokozza az állóképességet, segít a jobb közérzet kialakításához, megtartásához.

Serkenti a szervezet kollagén és elasztin rost termelését. Hatására visszaépülnek a rostok, feszesdik a bőr és a kötőszövet, csökkennek a gyulladások, valamint javul a víz- és az oxigénfelvétel. A bőr visszanyeri rugalmasságát és vízmegkötő képességét, megerősödnek az erek, felgyorsul a bőr regenerálódása.

OXIGÉNTERÁPIA:
Aktiválja a nyirok-és a vérkeringést, erősíti az immunrendszert

lehetővé teszi, hogy az ember fokozott fizikai igénybevétel esetén jobb teljesítményre legyen képes. Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat, javítja a kondíciót, hangulatot, állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is. A rendszeres oxigénterápiát használók fokozott erőnlétet, mélyebb alvást és egy összességében jobb életminőséget tapasztalhatnak. Biztosízja a sejtek megfelelő működését.

ÓZONTERÁPIA:

Fertőtlenítő,bőrfeszesítő, szív-és érrendszer javító

Növeli a sejtek oxigén ellátását, kitisztítja a véredényeket, aktiválja az immunrendszert. A kezelés során a gázok ionizációja magától lejátszódik. Fokozódik a sejtek oxigénellátása, beindul a nyirokáramlás, melyet az infrahő is stimulál, tehát a felesleges anyagok gyorsabban távoznak a szövetekből.

InfrasimX árak

InfrasimX

3 990 Ft

1 alkalom

kezelés időtartama 30 perc

InfrasimX

4 490 Ft

1 alkalom

kezelés időtartama 40 perc

InfrasimX

4 990 Ft

1 alkalom

kezelés időtartama 50 perc

InfrasimX

17 500 Ft

5 alkalom

kezelés időtartama 30 perc

InfrasimX

19 990 Ft

5 alkalom

kezelés időtartama 40 perc

InfrasimX

22 990 Ft

5 alkalom

kezelés időtartama 50 perc

InfrasimX

34 990 Ft

10 alkalom

kezelés időtartama 30 perc

InfrasimX

39 990 Ft

10 alkalom

kezelés időtartama 40 perc

InfrasimX

44 990 Ft

10 alkalom

kezelés időtartama 50 perc

Just You Alakformáló stúdió Időpont egyeztetés
Budapest V. kerület Október 6. utca 22.