Szolgáltatásaink

Lakatos Cintia

Már kisgyerek korom óta a körmök rabja vagyok. Igyekszem magamból a legjobbat kihozni, mert a vendégeim elégedettsége a legfontosabb számomra. Célom, hogy segítséget tudjak nyújtani a mindennapi ápolt, szép megjelenéshez. Fontos számomra a minőség, ezért kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, a lehető legjobb tudásom szerint.

Fusion gél forradalmian új anyagával végeztem a műköröm építést. Ez a technológia ötvözi a zselé és a porcelán jó tulajdonságait, megkönnyíti és felgyorsítja a szalonmunkát.

Tevékenységi köröm:

manikűr, műköröm építés, gél lakkozás

Elérhetőségeim:

Instagram - nailsbycinti21

6741FECF-9A88-430F-89EC-F83D0B8E5C07

Róka Emese

"Az igazi szépség belülről fakad."

Egy Hölgy igazi "természetes ékszere" bársonyos bőre, ragyogó frizurája vagy megmunkált körme, mely rögtön árulkodik ápoltságáról, igényességéről.

Ezen elmélet híve vagyok és ezért is döntöttem úgy, hogy a szépségiparban helyezkedem el. Nem is gondolnánk mennyi bájos hölgy van világszerte, aki szakember segítsége nelkül nem meri kifejezni belső valóját, vagy egyáltalán meg sem leli saját értékeit...De mi itt vagyunk, ránk számithattok!

Sok-sok szeretettel várom a szépülni vágyó Hölgyeket a Just You fitness and beuty kézápoló és műkörömépítő részlegén!

Tevékenységeim:

manikűr, erősített géllak, műköröm építés, műköröm töltés

Elérhetőségeim:

Instagram - msfox_nails

9A9511BB-976D-43AC-BE2D-10887EF1EE4C

Kiss Ildikó

2014-ben végeztem gyógymasszőrként, azóta is folyamatosan képzem magam, mert "a tanulás örök" és sosem tudhat eleget az ember lánya.

Fő célom, hogy tudásom szerint segítsek a hozzám fordulóknak a betegségük, problémájuk megoldásában.

Várlak szeretettel, ha fáj valami, voltál már orvosnál, de nem sikerült meggyógyulni, kiment a bokád, tenisz, golf könyök, alagút szindróma, baker cysta, ganglion, térd, csípő, derék probléma, panaszos heg, ismeretlen eredetű hasfájás, bél problémák, hólyag, vese, méh süllyedés, meddőség, császár utáni rehabilitáció, babád sokat sír, bukik, lassú/gyors a mozgás fejlődése, esetleg szenvedély betegségtől szabadulnál, fogynál vagy egy kis relax-ra vágysz.

Tevékenységeim:

gyógymasszázs, cellulit masszázs, sportmasszázs, kismama masszázs,relax masszázs, svéd masszázs, FDM, Baba FDM, gyermek anatómia,viscerális terápia,heg kezelés, FLOSS, kinesio tape, köpölyözés, fascia tréning, fül akupunktúra

D50C1E2E-5CD9-4B60-A1E9-0ADC991E7036

K

Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, odafigyelni rájuk, meghallgatni őket, figyelni az apró rezdüléseiket és olvasni azokból. Ezt a hozzáállást viszem át szakmámba is, legfőbb célum ugyanis a kozmetikán, szépségápoláson keresztül elérni azt, hogy mindenki valóban azt a kezelést kapja, amire a bőrének a legjobban szüksége van! Ahhoz, hogy ezt az eredményt elérjük, minden kedves vendégemmel egyénre szabott konzultáció, felmérés keretén belül kezdünk neki az általuk igényelt szolgáltatáshoz.

Munkám során csak és kizárólag természetes eredetű, minőségi márkákkal szeretek foglalkozni. Ehhez nagyszerű segítségemre van az Alissa Beauté olasz kozmetikai márka, melynek bármilyen bőrtípusra van megoldása, ezen felül nem irritál, nem allergizál, termékek szinergiában vannak egymással!

Tevékenységeim:

Arckezelések (tisztítás, anti-aging kezelés,hidratáló...stb.), arc masszázs, gyanta, szemöldök laminálás,szedés, festés, smink ( alkalmi, nappali, esküvői)

BC441237-614B-4B06-913B-CABEE3A5994F

Karvalics Kitti

"Semmi sem rombolja annyira az ember testét, mint a tartós tétlenség."

Arisztotelész

2012-ben végeztem el a speedfitness egyedi személyi edző képzését, majd megnyitottam saját stúdiómat. Az évek alatt folyamatosan fejlesztettem magam, a stúdiót, az eszköztárat, hogy a lehető korszerűbb és leghatékonyabb szolgáltatást tudjam nyújtani vendégeimnek.

Fontos számomra hogy a vendégek elégedettek legyenek, az edzések a lehető leghatkényobban, a legjobb hangulatban teljenek és pozitív élménnyel távozzanak minden alkalommal. A mai napig az egyik leghatékonyabb izomstimulációs edzésmódszer, mellyel a leggyosabban érhető el az alakformálás, ezt személyes tapasztalatként tudom, hisz több mint 10 éve használom én is a speedfitnesst.

 

Tevékenységeim:

speedfitness személyi edző

Elérhetőségeim:

Instagram - Just You Speedfitness

Facebook - Just You Speedfitness

D8EFC823-A075-425E-B86E-B960D8936952

Just You Alakformáló stúdió Időpont egyeztetés
Budapest V. kerület Kossuth tér, Vértanuk tere 1.