smiling club

Fájdalommentes fogfehérítés (3-9 árnyalat)

fogfehérítés

9 900 Ft

30 perces kezelés

2x15 perc

fogfehérítés

13 900 Ft

45 perces kezelés

3x15 perc

A kezelés menete

– A segítségünkkel kiválasztod, hogy a fogszínmintákból melyik az, amelyik a fogszínedhez a lehető legközelebb eső árnyalat. A kiválasztott színmintát félretesszük, hogy a fogfehérítés után könnyen láthatóvá tegyük az eredményt. A felbontatlan dobozból, amely a fogfehérítő kit-et tartalmazza, kivesszük a steril eszközöket.
– Ezt követően az aktiváló spray-vel befújt textil ujjal alaposan megtisztítod a fogad. A szilikon formát kibontjuk és a fecskendőben található fogfehérítő anyagot beleinjektáljuk a szilikonsínbe.
– A védőszemüveg felvétele után a lámpát aktiváljuk és a 24 perc leteltével, kiöblítheted a szád, majd kiválasztjuk az új fogszínt a mintából és összehasonlítjuk az eredményt. Amennyiben a 2×24 perces csomagot választottad, megismételjük a teljes folyamatot.

feher_fogak

Csatlakozz hozzánk
Fájdalommentes kozmetikai FOGFEHÉRÍTÉSI és AJAKFELTÖLTÉSI technológia szépségszalonok, szoláriumok, fitness és welness központok részére!

Dentists treat patients' teeth.
fogfeherites_kezeles
feher_fogak
smiling_club

Gyakori kérdések

Miért színeződnek el a fogaim?
Az elszíneződésnek több oka lehet: A különféle ételekkel, italokkal (pl.: kávé, tea, vörösbor, mesterséges színezék, illetve dohány) bevitt színezőanyagok beivódnak a fogzománcba, az ilyen fajta elszíneződés könnyen eltávolítható!
Az örökölt eredetű elszíneződések nem változtathatóak fogfehérítéssel!

Mi az a fogfehérítés?
A fogfehérítési kezelés során elszíntelenítjük a fogban a színes pigmenteket, de anyagában változatlanul hagyjuk a fogzománcot és a dentint.
Kinél nem végezhető el a fehérítés?
A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben: Terhesség vagy szoptatás esetén, két héttel szájsebészeti beavatkozás után, 3 éves kor alatt, sugárkezelés alatt állóknál.

Veszélyes-e a fogfehérítés?
A Smiling Bar fogfehérítéses technikája teljesen biztonságos! Termékeink nem tartalmaznak veszélyes vagy károsító anyagokat, csak a zománc fehérségén változtatnak nem pedig a fog szövetén. A fogfehérítés nincs semmilyen hatással a fogínyre, valamint nem roncsolja a fogakat és a fogzománcot!
Veszélyes-e a LED lámpa használata?
A legújabb LED lámpás technológiai fejlesztéseknek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett teljesen veszélytelen! A LED lámpa hideg fénye nincs negatív hatással a száj körüli szövetekre sem pedig nyálkahártyára!

Mire kell vigyázni fogfehérítés után?
A fogfehérítés után 4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást, az ételek és (a vízen kívül) az italok fogyasztását, mivel az jelentősen befolyásolhatja a várt hatást.

Számítsak-e fájó, csípő érzésre, van-e mellékhatása a fogfehérítésnek?
A termék erőteljesen mentolos ízű, így ha nyálkahártyája érzékeny egy kis hideg vagy érzéstelenítő hatást érezhet, ami egy kis víz ivását követően, 10 perccel a kezelés után magától elmúlik. De az esetek 99%-ban vendégeink semmi mást nem érezékelnek! Ezen kívül semmilyen más mellékhatást nem okoz.

Mennyivel lehetnek fehérebbek a fogaim?
A fogfehérítés eredménye egyénenként változó, függ a fogak eredeti állapotától illetve az életviteltől: kávé, tea, vörösbor, mesterséges színezék, dohány, stb. fogyasztásától. A kezelés után a fogak színében a minimum 3 és maximum 11 árnyalatnyi javulás következik be, az átlag eredmény 5-6 árnyalat.
Mennyi ideig tart az elért eredmény?

Ez az időtartam minden embernél más és más, hiszen nagymértékben függ az illető étrendjétől, életmódjától. A hatás általában 2-4 hónapig látható.
Miben különbözik a Smiling Bar módszere a fogorvosnál által végzett fehérítéstől?
A fogorvos egy erősen peroxid koncentrált termékkel dolgozik, amely nagy körültekintést és komplett diagnózist igényel a fogazat és száj állapotáról. A Smiling Bar termékei nem tartalmaznak peroxidot így az nem károsítja sem az ínyt sem pedig a fogakat!

Miért válassza a Smiling Bar-ban történő fogfehérítést és nem pedig az otthonit a gyógyszertárban vagy az interneten vásárolt termékek segítségével?
A fogfehérítésnél rendkívül fontos a kezelés folyamatának szigorú betartása illetve, hogy a termék a hatóságok által engedélyezett illetve ellenőrzött legyen. Ezek a feltételek a Smiling Bar-ban adottak viszont az otthoni fogfehérítésnél nem mindig biztosítottak.

Just You Alakformáló stúdió Időpont egyeztetés
Budapest V. kerület Kossuth tér, Vértanuk tere 1.